Trefpunt Zelfhulp

Op 23 april 2019 ondertekenden UZ Leuven en Trefpunt Zelfhulp vzw een intentieverklaring voor een langdurige samenwerking tussen artsen, paramedici en zelfhulpgroepen.

Na overleg met het CP-referentiecentrum van UZLeuven heb ik vandaag het deelnamedossier ingediend bij Trefpunt Zelfhulp. Zo kunnen intenties van beide partijen vastgelegd worden om in de toekomst beter samen te werken. We hopen onze vereniging meer bekendheid te geven, nieuwe leden aan te trekken en ook nieuwe vrijwilligers aan te trekken om samen de vereniging verder uit te bouwen.

Ons doel is:

Ouders van kinderen en jongeren met CP te informeren over CP en een leven met CP.

Activiteiten te organiseren om elkaar te ontmoeten,

Wetenschappelijk onderzoek aan te moedigen en in overleg te gaan met artsen om de kwaliteit van zorg en leven van CP-patiënten te verbeteren.

Ondersteuning van het Belgisch Cerebrale Parese register (BeCPR)


Meer info op onze website.45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vanaf 1 juli 2022 gelden nieuwe richtlijnen voor terugbetaling kinesitherapie voor patiënten die lijden aan hersenverlamming of een functioneel beeld hebben van hersenverlamming. “De verstrekkingen

Op donderdag 21 april organiseert KULeuven een online informatiemoment over het wetenschappelijk onderzoek van het Clinical Motion Analysis Laboratory (CMAL) onderzoeksteam. Afhankelijk van het succ