top of page

Wie zijn we?

Wij zijn ouders van een zoon met CP. Toen we op zoek waren naar informatie

vonden we de patiëntenvereniging IEvzw, de vereniging voor infantiele encefalopathie. We sloten ons aan en met onze CP Werkgroep willen we mensen met CP informeren en ondersteunen. Meer info over de vereniging vind je onder IEvzw.

Wat doen we?
Via CPinfo.be willen we informatie delen aan ouders van kinderen met CP. Op onze website proberen we heel wat nuttige tips te bundelen. Kijk zeker eens in de balk bovenaan. Je vindt er informatie en links over CP.

We ondersteunen het Belgische Cerebrale Parese register. Misschien heeft uw arts u tijdens de consultatie gevraagd om gegevens van u en uw kind te bewaren in een patiënten
register.
Meer uitleg vindt u in het menu onder BeCPR. 

We ondersteunen wetenschappelijk onderzoek. Samen met artsen van verschillende CP-referentiecentra  brengen we het wetenschappelijk onderzoek dichter bij de patiënten. We ondersteunen aanvragen voor fondsenwerving, zetelen in adviesraden en focusgroepen en brengen hiervan verslag uit op deze website. U kan ons ook volgen op facebook via CPinfo.

CONTACT

Katleen Detloff
 

contact

Uw bericht werd met succes verstuurd.

Het up-to-date houden van een website vraagt heel wat tijd. Het zou fijn zijn als u het ons even zou laten weten mocht een link niet meer werken. Zo helpen we elkaar! Dankjewel :-)

bottom of page