Wie zijn we?

Wij zijn ouders van een zoon met CP. Toen we op zoek waren naar informatie vonden we de patiëntenvereniging IEvzw, de vereniging voor infantiele encefalopathie. We sloten ons aan en met onze werkgroep CPinfo willen we mensen met CP informeren en ondersteunen.

Wat doen we?
CPinfo.be wil informatie delen aan ouders van kinderen met CP. Op onze website proberen we heel nuttige tips te bundelen. Kijk zeker eens in de balk bovenaan. Je vindt er informatie en links over CP.

We ondersteunen het Belgische Cerebrale Parese register. Misschien heeft uw arts u tijdens de consultatie gevraagd om gegevens van u en uw kind te bewaren in een patiënten
register.
Meer uitleg vindt u in het menu onder BeCPR. 

We ondersteunen wetenschappelijk onderzoek. Samen met artsen van verschillende CP-referentiecentra  brengen we het wetenschappelijk onderzoek dichter bij de patiënten. We ondersteunen aanvragen voor fondsenwerving, zetelen in adviesraden en focusgroepen en brengen verslag uit in het tijdschrift van IEvzw en via deze website.

contact

Uw bericht werd met succes verstuurd.

Het up-to-date houden van een website vraagt heel wat tijd. Het zou fijn zijn als u het ons even zou laten weten mocht een link niet meer werken. Zo helpen we elkaar! Dankjewel :-)