top of page

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR VRIJWILLIGERS!   

 

We hebben een geweldige missie voor ogen: onze inzet voortzetten en onze vereniging laten groeien, zodat we nog meer kunnen betekenen voor onze leden met CP. Maar daar hebben we jou voor nodig, meer leden en meer fantastische vrijwilligers. Samen kunnen we echt het verschil maken!

 

Dit is waar we als vereniging voor staan en waarom we leden en vrijwilligers zo hard nodig hebben:

  1. Lid worden van ons bestuursorgaan (4 keer per jaar): Denk mee over de behoeften van mensen met CP en help ons de doelen van onze vereniging te bepalen.

  2. Ondersteuning bij informatieverstrekking: Help ons met het verspreiden van informatie over CP via onze website, sociale media en nieuwsbrief.

  3. Organiseren van activiteiten: Laten we samenkomen, ervaringen delen en elkaar ondersteunen door activiteiten te organiseren zoals het CP Praatcafé en ontmoetingsdagen.

  4. Belangenbehartiging: Sluit je aan bij lobbyactiviteiten om de belangen van patiënten te behartigen bij beleidsmakers.

  5. Ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek: Geef advies aan professionals in onderzoeksprojecten of klinische studies en help bij het rekruteren van vrijwilligers.

  6. Samenwerking met CP-referentiecentra van Vlaanderen: Geef input aan professionals, deel informatie met lotgenoten, draag bij aan het Belgische CP-register en ondersteun bij symposia en congressen.

 

We nodigen mensen uit, uit alle provincies, om zich bij ons aan te sluiten! Heb je interesse om te helpen? Stuur dan een e-mail naar cpwerkgroep@gmail.com met je naam, waarvoor je interesse hebt en hoeveel tijd je beschikbaar hebt.

Samen kunnen we een positieve impact creëren en het leven van mensen met cerebrale parese verbeteren.

Dank je wel voor je steun en betrokkenheid. Samen maken we de wereld voor mensen met CP een stukje mooier!

High fives
bottom of page